Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

A lot of blocked files!

   A lot of the records i uploaded via Mediafire are now blocked... Not only world known records like these of Wipers, or Jeffrey Lee Pierce, but also records from greek bands released only in vinyl in limited number of copies !!!
   Most of my uploads were ripped from the original vinyl record. The meaning of the upload was to spread the work of bands i love and to push people to buy the vinyl records because i'm a vinyl lover myself.
    So, almost half of the links are now dead... You can make your own thoughts of course about that and i have mine... I won't try to reupload these records in some other file hosting .
    So the blog is now sloooowing down. 
   No more uploads (almost - because i happen to have some records that i'm sure they won't be blocked) but i'll try to post thoughts, news, stories, poems, pictures, links, and i don't know what else...
Anyway, thank you all for your love and support (though i'd like to have more comments...)
See you here sooner or later...
George


15 σχόλια:

  1. Giwrgo oso yparxoume meis oi anwnymoi xrhstes kai akroates tou diadiktyou mhn fovasai..kati tha ginei an xypnhsoume kai arxisoume na yposthrizoume ena blog anevazontas ki emeis oti exoume katevasei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το mediafire Εχει Κανει Πολλα Τετοια Τελευταια Σε Πολλους Bloggers.
    Γιατι Δεν Δοκιμαζεις Το Zippyshare ???
    Ειναι Τρεχατο Για Free Users,Παραλληλα Κατεβασματα Και Δοκιμασμαενο Απο Αρκετους Τελευταια.
    Θα Συνεχισω Να Βλεπω Το Blog Φυσικα,Αλλα Χωρις Μουσικη Νομιζω Πως Θα Χασει Πολλη Απο Την Επισκεψιμοτητα Του.
    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήδη έχω ανοίξει account στο Zippyshare και θα χρησιμοποιώ αυτό από δω και πέρα.
    Δεν θα σταματήσω εντελώς το ανέβασμα μουσικής, απλώς θα χρησιμοποιώ πια μόνο δίσκους που θα ξέρω σίγουρα ότι δεν υπάρχει εταιρεία που θα στραβώσει από πίσω.
    Στο κάτω κάτω αν η όποια εταιρεία δεν θέλει να ανέβει κάποιος δίσκος για δωρεάν download, πρέπει να το σεβαστώ. Απλώς αναρωτιέμαι τι σκοπιμότητα υπάρχει να μπλοκάρουν τους "Ανυπόφορους" για παράδειγμα. Ένα δισκάκι που βγήκε μόνο σε βινύλιο, μόνο σε 200 αντίτυπα, που λογικά θα έχει ήδη εξαντληθεί και δεν κυκλοφορεί σε cd! Άσε που τα κομμάτια υπάρχουν ήδη στο Youtube και στο facebook...
    Και η ιδέα η δικιά μου ήταν να ανεβάζω τέτοιους δίσκους κυρίως. Που δεν έχουν βγει δηλαδή σε cd και τα βινύλια είναι εξαντλημένα ή σπάνια, οπότε γιατί κάποιος που αγαπάει το γκρουπ αλλά δεν έχει πικάπ να μην μπορεί να ακούσει τη μουσική τους? Μπορώ να καταλάβω να μπλοκάρουν τους Wipers ή τους Gun Club, αλλά τους Αυπόφορους και τους Παρθενογένεσις?
    Τέλος πάντων, ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Η επισκεψιμότητα ποτέ δεν ήταν ο κύριος σκοπός μου. Καλύτερα λίγοι και καλοί. Που θα γράφουν κανέα σχόλιο με δικές τους σκέψεις για το δίσκο ή το γκρουπ, αναμνήσεις, ο,τιδήποτε... Και πάλι ευχαριστώ, και είπαμε, οι δίσκοι δε θα σταματήσουν εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κρίμα φίλε,
    τσεκάρω το μπλογκ σου μήνες τώρα και για να είμαι ειλικρινής, αν & δεν ανεβάζω σχόλια (σχεδόν ποτέ) έχω κατεβάσει πολλά απ'τη δισκάκια σου & ας υπάρχουν (αρκετά απ'αυτά) σε φυσική μορφή στη συλλογή μου.
    αν & είμαι υπερ της άποψης οτι η πληροφορία επεξεργάζεται με το βέλτιστο τρόπο όταν το αντικείμενο είναι απτό (στα χέρια μου δηλ), δεν παραλείπω να στοκάρω ψηφιακά αρχεία για μελλοντική εξερεύνηση, για το "αρχείο" μου, ή για μια συλλογή στο μέλλον. επίσης, μη γελιόμαστε, βολεύει συχνά το να ακούς ένα 7ράκι απ'το pc παρά απ'το πικάπ.
    ευτυχώς (ή δυστυχώς) η μουσική έχει αμέτρητα παρακλάδια & τάσεις που αξίζουν να χαρτογραφηθούν/επεξεργαστούν & πάντοτε ψάχνοντας θα βρείς κρυμμένα διαμάντια που περιμένουν να ανακαλυφθούν απά τον ανυποψίαστο & ενδιαφερόμενο να "σκάψει" ακροατή. επίσης, είναι πιο εύκολο, πρακτικό & σαφέστατα οικονομικότερο το να ακούς ένα δίσκο πριν τον πληρώσεις! νομίζω πως συνεννοούμαστε εδώ, όπως επίσης συμφωνούμε πως ο ακροατής που ψάχνει με αυτόν τον τρόπο πιθανότατα στη συνέχεια θα πληρώσει το δίσκο που συνειδητά θέλει να προσθέσει στη συλλογή του. και επειδή ο πληθυσμός των ακροατών αυτής της λογικής χρόνια με τα χρόνια συρρικνώνεται σημαντικά & συνυπολογίζοντας τις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες σε παγκόσμιο επίπεδο, την καταρράκωση των δισκογραφικών & τις πιέσεις των τελευταίων σε διαδυκτιακούς παρόχους τύπου mediafire/netshare(r.i.p.)/megaupload(r.i.p.), αυτοί (οι εναπομείναντες δηλ) προβαίνουν σε τυφλά χτυπήματα & κλεισίματα λογαριασμών & blogs. το έχουμε συναντήσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, links να πέφτουν & ιστότοποι να κλείνουν εν μια νυκτί!
    όταν διατηρείς ένα μπλογκ, ξέρεις τους κινδύνους του.
    είναι λογική η πίκρα σου, αλλά μην το βάζεις κάτω.
    κάτσε λίγο να καταλαγιάσει η τσατίλα σου & με ήρεμο μυαλό & πυγμή συνεχίζεις.
    να'σαι καλά,
    φώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φώτη ευχαριστώ για το σχόλιο. Το είχα σκεφτεί αυτό που λες, ότι δηλαδή μπορεί τα μπλοκαρίσματα από τη Mediafire να είναι "τυφλά" και όχι απαίτηση κάποιας εταιρείας. Μακάρι να είναι έτσι.
    Eτσι κι αλλιώς ό,τι ανεβάζω από δω και πέρα θα είναι στο zippyshare.
    Πάντως είναι πολύ σπαστικό να παίρνεις με το σωρό τα mail από τη Mediafire που σε ειδοποιούν για μπλοκαρισμένα αρχεία!
    Το Rajah των South of no North το μπλόκαρε και τώρα το ανέβασα στο zippyshare. Ελπίζω να μείνει.
    Συνεχίζουμε - με πιο προσεκτικά uploads - και βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. George
    αναρωτιέσαι γιατί μπλοκάρονται δίσκοι που βγήκαν σε 100 η 200 αντίτυπα? γιατί η ίδια η εταιρία και κάποια ψώνια που βρίσκονται πίσω απ'αυτές δεν θέλουν να μοιραστεί η πληροφορία ψηφιακά. Μάλιστα το γράφουν και με τεράστια γράμματα - SOLD OUT - λες και είναι καποιου είδους μετάλλιο! Το ποτάμι όμως δεν γυρίζει πίσω. Το Προσπάθησαν με το NAPSTER - τι όμορφες εποχές!!! - και αποδείχτηκε Λερναία ύδρα. Μετά το κλείσιμο ξεπήδησαν εκατοντάδες σάϊτ για κατέβασμα.
    ΚΑΠΟΙΟΙ στην Ελλάδα έχουν μείνει σε παλαιότερες δεκαετίες όπου το να έχεις ένα βινύλιο και κανείς άλλος, νομίζουν ότι έτσι ανεβαίνουν στα μάτια των άλλων και πουλάνε μούρη... ΧΑ!
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ αυτό που κάνεις! ας μείνουμε λίγοι και καλόί και να φύγει η σκαρταδούρα!
    Διευκρίνηση: Είμαι απ' τους φανατικούς του βινυλίου με μερικές χιλιάδες δίσκους ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΥΣ, αλλά και το mp3 βολέυει, δυστυχώς.
    Keep the good music on and on and on...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Some re-uploads:

    South of no North - ""Rajah, Killing Joke - "What's THIS for?", Ruts DC - "Animal Now" and Virgin Prunes - "Love lasts forever" are now ok, being re-uploaded to Zippyshare. I hope they last...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε νομίζω ότι κρύβονται πάντα οι εταιρίες πίσω από το κατέβασμα των links.Κι αυτό γιατί άλμπους που μας έχουν δώσει οι ίδιες οι μπάντες για να τα ανεβάσουμε,τα κατεβάζουν.Εξάλλου έχω παρατηρήσει ότι στα ίδια Posts πότε σβήνεται link για το MP3 και όχι για το Flac , και πότε συμβαίνει το αντίθετο.Μου έχει τύχει σε διπλό LP να έχει σβηστεί η 1η πλευρά και όχι η 2η και το αντίθετο.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κώστα νομίζω έχεις δίκιο. Σήμερα, πριν μου κλειδώσει το account, μπλόκαρε το δισκάκι από το Β 23. Δεν κρύβεται εταιρεία από πίσω. Μάλλον τυχαία μπλοκάρουν. Περιμένω να δω τι γίνεται με το Zippyshare.
      Thanx!

      Διαγραφή
  9. Ο λογαριασμός μου στο Mediafire έχει κλειδωθεί. Δεν έχω πια πρόσβαση στα αρχεία μου οπότε δεν μπορώ να τα κατεβάσω για να τα κάνω uload σε άλλο file hosting. Θα πρέπει να τα ριπάρω από την αρχή γιατί δυστυχώς δεν τα έχω πια το αρχείο στα περισσότερα απ αυτά! Και μου μπλόκαρε κι άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. George
    κι όμως γνωρίζω άτομα που το κάνουν αυτό από κακεντρέχεια - οχι μόνο εταιρίες. Κάπου δηλαδή το Mefiafire σου βάζει το λογαριασμό σου σε μαύρη λίστα αν υπάρξει κάποιος που θα ζητήσει να κλείσουν κάποια αρχεία. Εξαρτάται και από την ποσότητα κατεβασμάσματος κάποιων αρχείων.
    Παρεπιπτόντως, πάρα πολλά υπάρχουν εδώ... μπορείς να κάνεις repost
    http://www.punk.gr/downloads/?category=1
    έχει και South kai Rehearsed και όχι μόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. George,είναι τουλάχιστον άσχημο να βλέπεις τόση δουλειά να πηγαίνει στράφι.Αυτό που εξ'αρχής πρέπει να κάνεις είναι ένα back up στα αρχεία σου έτσι ώστε να μπορείς να τα ανεβάζεις ανά πάσα στιγμή κάπου αλλού.Θεωρώ πως είναι συνδυασμός καταστάσεων το να μπλοκάρονται ανεβασμένα αρχεία αλλά αυτό δεν πρέπει να πτοήσει κανένα blogger.Στο φινάλε, υπάρχουν ένα κάρο εφαρμογές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις(drobox,divshare) οπότε σύντομα περιμένω νέα posts!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εμείς εδώ είμαστε να βοηθήσουμε, και να τα ξαναανεβάσουμε, χε,χε.
    Σου έστειλα μήνυμα, μην σταματάς, είναι κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γειά σου Γιώργο, κρίμα που η Mediafire σου κατέβασε όλα τα αρχεία. Είναι πράγματι κρίμα να βλέπεις τόση δουλειά να πηγαίνει στράφι. Μπορούμε όλοι οι οπαδοί του μπλόγκ σου να βοηθήσουμε στο ανέβασμα, λίγο πολύ όλοι μας έχουμε κατεβάσει άλμπουμ που έχεις ποστάρει. Επιπλέον, θα έλεγα και το εξής: εάν έχεις κρατήσει τα αρχικά αρχεία .wav μπορείς ανα πάσα στιγμή να ξανα-ανεβάσεις όλο το υλικό σου. Επίσης, η μόνη "αδυναμία" του zippyshare και των περισσότερων file-sharing σελίδων είναι πως σβήνουν τα ανενεργά αρχεία μετά από 30 ημέρες, πράγμα που σημαίνει πως θα χρειαστεί να τα ανεβάσεις ξανά κάποια στιγμή. Η Mediafire και η Divshare είναι από τις ελάχιστες που δεν το κάνουν αυτό. Εύχομαι καλή συνέχεια στα ανεβάσματα. Εάν δε χρειαστείς βοήθεια στα ανεβάσματα κτλ, στείλε mail για βοήθεια.

    -The Psychopomp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ευχαριστώ! Ξεπέρασα το αρχικό σοκ και όσα αρχεία τα είχα κρατήσει τα ξαναανέβασα όπως είδες. Δυστυχώς δεν τα είχα κρατήσει όλα, γιατί δε φανταζόμουνα ποτέ οτι το Mediafire θα μπλόκαρε τους Ανυπόφορους!
    Θα κάνω κι άλλα reuploads και καινούργια. Όσο για τα υπόλοιπα, νομίζω το καλύτερο είναι αυτό που έγραψα, ότι δηλαδή αν κάποιος δει ένα πόστ και θέλει να κατεβάσει το δίσκο και δει ότι το λινκ είναι νεκρό, να στέλνει ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο ποστ και θα το ανεβάζω.
    Έρχονται γιορτές και περισσότερος ελεύθερος χρόνος οπότε θα ανεβάσω διάφορα.
    Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή