Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Stained Veil - Livin on Leavin (LP, vinyl rip). 1986.

   Excellent greek darkwave with a touch of punk! 
   Stained Veil was an '80's group from Thessaloniki and they released only this record in legendary Smash records. 

 This label released only three LP's (Fear Condition - 'till night comes again, Yell O Yell - XIII and this one here) but the three of them are now considered to be three milestones for the '80's greek rock and are very rare and expensive.

  This record begins with a punk rock feeling and distorted guitars but gradually it ends up to melancholic songs with fascinating melodies.


      Download  here



7 σχόλια:

  1. ΠΟΣΟ - ΘΕΪΚΗ - ΔΙΣΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά από μερικά ακούσματα, αυτός ο δίσκος μπήκε βαθιά στο πετσί μου-τα αγαπημένα μου κομμάτια είναι τα "Reasons to be Alone" και "Dorian". Αυτός ο δίσκος έχει τη μοναδική ιδιότητα να λειτουργεί ως βραδυφλεγής βόμβα και να σε χτυπάει εκεί που δεν το περιμένεις. Γαμάτες συνθέσεις, απλή ενορχήστρωση, ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα της χώρας μας. Δυστυχώς για μένα, είναι από τα λίγα που δεν έχω σε βινύλιο, κάποια στιγμή το βρήκα σε μορφή mp3 μέσω Ρ2Ρ. Μου έδωσες πολύ μεγάλη χαρά γιατί ΕΠΡΕΠΕ να ανέβει και αυτό το διαμάντι σε blog και βέβαια σε αξιοπρεπές rip.
    Μπράβο, μπράβο σου Γιώργο.
    -The Psychopomp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Thanx! Για να πω την αλήθεια δεν το είχα ψάξει στο google αν υπάρχει σε κάποιο μπλογκ αν και θυμόμουν ότι κάπου το είχε πάρει το μάτι μου. Το ανέβασα γιατί είχα κολλήσει και άκουγα το δίσκο κανα δυο μέρες. Είναι ένας από τους δίσκους που μεγάλωσα μαζί τους.
    Και φυσικά έχεις δίκιο είναι γκρουπάρα. Ευχαριστώ γιατί κι εγώ χάρηκα που πιάνει τόπο ο (μικρός) κόπος μου.
    Και ξέρεις έχω σκεφτεί ότι θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να έβρισκε κάποιος τους μουσικούς αυτούς σήμερα για μια συνέντευξη για εκείνη την εποχή. Πρέπει η ελληνική ροκ σκηνή του 80 να αναδειχθεί κάποια στιγμή όπως της αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέχασα! Τελευταία έχω κολλήσει με το Lost. Το βρίσκω απίστευτη κομματάρα. Χορευτικό punk darkwave!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Another re-post request :)
    Many thanks in advance
    soundmill

    ΑπάντησηΔιαγραφή